Производство на мебели Екстиор

За нас

Целият процес, през който преминаваме съвместно с клиента, включва следните дейности:

Във всеки един момент, клиентът може да съблюдава описания процес

Съвместната работа с клиента е важна за нас, защото това е предпоставка за създаване на уникален мебелен дизайн, а изпълнението му ще доведе до желания уют. Това според Екстиор е успешния път.

Разликата между оцеляването и истинския успех изисква две качества – силна мотивация и подходящи умения.

За една фирма е характерно, че тя винаги носи отпечатък от характера и професионализма на своите създатели. Това, към което винаги сме се стремили, независимо дали в личния или професионален живот, е да се отнасяме към клиентите така както бихме искали да се отнасят с нас. – Уважение към клиента – Коректно отношение – Качествено изпълнение  и Разумна цена – това са основите, върху които градим всичко в нашата фирма. Силно сме мотивирани с работата си да създаваме една коректна атмосфера, защото само в подобна ситуация както ние, така и клиентът ще остане доволен.

Нашата фирма се е специализирала в следните направления:

Производство на мебели по поръчка

Дизайн по каталог или идея на клиента

Проектиране според специфичните изисквания и размери

Подръжка на офиси, включваща посещения на наши служители

През годините от своето съществуване, изградихме една гъвкавост и сме в състояние да преустройваме производството си в зависимост от заявените поръчки. Бързото и качествено изпълнение е това, на което държим, независимо дали поръчката е за единично или серийно производство.